Club van 100

Draag je Scouting een warm hart toe?
Wil je onze vrijwilligers en leden ondersteunen?
Ervoor zorgen dat zij een goed onderhouden vloot, kampeer- en spelmateriaal hebben?
En ondertussen zelf profiteren van fiscaal voordeel?
Wordt dan lid van onze Club van 100!

Wat is de Club van 100?

De Club van 100 is een exclusieve groep personen en bedrijven die jaarlijks een financiële bijdrage leveren aan Scouting Zaltbommel. Met een lidmaatschap van €100 per jaar draag je rechtstreeks bij aan de groei en bloei van onze scoutingactiviteiten, waardoor we onze leden een nog rijkere ervaring kunnen bieden.

Met jou bijdrage betalen wij het onderhoud en de vernieuwing van onze vloot en ons kampeer- en spelmateriaal. Hierdoor hoeven onze leiding zich minder zorgen te maken over de financiën en kunnen zij dit volledig richten op het goed onderhouden van de materialen en het aanbieden van leuke, actieve en uitdagende activiteiten voor onze leden.

De afgelopen jaren hebben wij met de bijdrage van de Club van 100 onder andere de volgende zaken gefinancierd:

  • Onderhoud van de Waalbuffel (onze sleepboot)
  • De aanschaf van kano’s zodat ook onze jongere leden veilig het water op kunnen
  • Nieuwe pionierpalen om grotere en uitdagendere objecten te bouwen

Fiscale Voordelen

Als lid van de Club van 100 kom je in aanmerking voor fiscale voordelen. Als je vooraf aangeeft 5 jaar lid te blijven, kun je jou bijdrage namelijk ook van de belasting aftrekken. Lees hierover verder op de website van de belastingdienst.

Wat Kunnen Leden Verwachten?

Van de belastingdienst mogen wij hier geen tegenprestatie leveren, maar toch krijgt u hier natuurlijk wel de volgende zaken voor terug:

  • De wetenschap dat jij met jou bijdrage onze vrijwilligers, leden, groep en het scoutingspel ondersteund.
  • Jaarlijks ontvang he de nieuwsbrief met updates over de activiteiten van Scouting, projecten en de impact van jouw bijdrage.
  • En natuurlijk ben je ook van harte welkom om tijdens onze activiteiten (zoals onze jaarlijkse overvliegdag) te komen kijken om zelf te zien hoe wij jouw bijdrage besteden.

Word Lid

Wil je deel uitmaken van een betrokken gemeenschap die zich inzet voor de ontwikkeling van jonge mensen? Sluit je dan vandaag nog aan bij de Club van 100 van Scouting Zaltbommel en help ons om de jeugd van Zaltbommel te inspireren en te ondersteunen. Neem dan contact op met de penningmeester . Voor een voorbeeld van het contract zie het contract heir En via deze link ziet u hoe u het verder regelt met de belastingdienst.